Hvatanje za slamku spasa: Ima li nade za ženevski sajam?

Organizatori Salona automobila u Ženevi će, prema poslednjim najavama, sledećeg proleća pokušati da spasu najvažniju međunarodnu automobilsku izložbu

  • 0
Salon automobila Ženeva Foto: Twitter/GIMS Swiss/Promo

Kao što je to ljubiteljima automobila već dobro poznato, ovogodišnji Salon automobila u Ženevi bio je prva velika automobilska manifestacija koja je "pala" kao žrtva pandemije korona virusa.

Prva informacija, nakon otkazivanja ovogodišnje manifestacije, bila je da ona neće biti održana ni sledeće 2021. godine. U međuvremenu, organizatori su se, izgleda, predomislili, pa će, prema poslednjim najavama, ipak izgleda pokušati da spasu što se spasiti može.

Ideja organizatora je da u martu sledeće godine pokušaju da organizuju sajam u nešto manjem obimu i u kraćem trajanju. Takva manifestacija bi trebalo da traje tri dana i da bude otvorena samo za medije, dok publika ne bi imala mogućnost posete.

Mediji se međutim, sa pravom, dovode u pitanje korist po proizvođače od tako organizovanog sajamskog nastupa. Dometi su upitni, budući da još nije poznato da li bi izlagači upošte želeli da iznajmljuju izložbeni prostor i plaćaju, ne baš jeftinu, naknadu kad svoje modele brže i jeftinije mogu da predstave putem internet prezentacije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA