≫ 

Toyota "osvežila" svoju najveću limuzinu

Manje od dve godine nakon debija na evropskom tržištu, Toyota Camry stiže u "osveženom" izdanju...

  • 7
Toyota Camry 2020 Foto: Toyota

Trenutno najveći model u Toyotinoj ponudi na evropskom tržištu, koji nije SUV ili MPV, je limuzina Camry. Na Stari kontinent se vratila pre nešto manje od dve godine, nakon 14 godina odsustva, kao svojevrsna zamena za "ugašeni" Avensis.

Sada japanski proizvođač predstavlja unapređenu verziju svoje najveće limuzine koja je sada vizuelno "usaglašena" sa ostatkom game, pre svega sa modelom Corolla, budući da je dobila drugačiji prednji branik i gril zbog čega izgleda i nešto agresivnije.

Kada je reč o "zadnjici", izmena gotovo da i nema, ali je Toyota zato ponudila nove aluminijumske naplatke od 17 i 18 inča, koji se mnogo bolje slažu sa vizuelnim identitetom vozila. Ipak, najveće izmene kriju se u unutrašnjosti vozila...

Sada se u enterijeru nalazi infotejnment sistem sa ekranom na dodir dijagonale 9,0 inča, kao što je to slučaj kod Corolle, RAV4 i novog Yarisa. Unapređen je i sam softver, koji je sad brži i lakši za korišćenje. Uz to, biće ponuđeni i novi materijali u enterijru, u kombinaciji drveta i titanijuma.

Pogonska jedinica ostaje ista - 2,5-litarski hibrid koji oslobađa 218 konjskih snaga.

Cena restilizovane Toyote Camry još uvek nije poznata, ali se očekuje da će biti neznatno viša od aktuelne, koja u Srbiji startuje od 34.400 evra.

(Telegraf.rs/TopSpeed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikolas

    24. novembar 2020 | 12:14

    VOZI SE NA ISTOKU MNOGO A POSEBNO U SINGAPURU ALI I U AUSTRALIJI -ODLICAN AUTO!!

  • veci je

    24. novembar 2020 | 16:12

    avalon

  • Zagondzija

    24. novembar 2020 | 09:57

    Da i oni jednom naprave auto da lici na nesto do sada su uvek imali naj ruznije modele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA