≫ 

Ovo je auto sa najboljim zvukom motora na svetu

...što ni ne treba da čudi budući da ima izduvni sistem od 12.000 dolara!

  • 6
Lamborghini V12 motor Printscreen: YouTube/effspot

Među ljubiteljima suprersportskih automobila, kao i onima koji mogu da ih priušte, Lamborghini Aventador važi za model sa najboljim zvukom motora, za koji je zadužen njegov veliki V12 atmosferski motor sa zapremine 6,5 litara.

Taj zvuk međutim postaje još bolji uz pomoć posebnog izduvnog sistema. Jedan Aventador Roadster 50th Anniversario dobio ručno napravljeni izduv japanskog proizvođača Brilliant Exhaust.

Njhovi izduvi postali su poznati po tome što su, zahvaljujući njima, stariji Mercedesovi modeli sa V12 motorima zvučali kao Pagani Zonda. To ni ne treba da čudi budući da košta 12.000 dolara.

Aventador sa snimka je jedini opremljen takvim izduvom u SAD, koji proizvodi izuzetan zvuk i plavi plamen. Kako zvuči, pogledajte u snimku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    30. novembar 2020 | 19:29

    Naravno, atmosferski V12 motor nešto najbolje što se može čuti. Poslušajte zvuk Formule 1 sa V12 motorom i uporedite sa ovim danas. To je kraj priče, ja sam bio strastveni obožavalac Formule 1, danas više ne pratim trke jer obično zaspim dok gledam...

  • Otto

    30. novembar 2020 | 14:34

    Eto sto je ljubav i strast za dobrim zvukom a za nekog je ovo cviljenje i ne znam kakve sve gluposti covjek nije napisao, el auto nikad nece davati ovakve emocije... Daleko od toga da el auta nemaju svoje zasto al nikako ne mogu bit samo el auta dok ima ovoliko zaljubljenika u benzinske a i dizel motore!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA