≫ 

Ćaletov sin koji je slupao zlatnog "poršea" poručuje: "Panamera je opet na ulicama!"

U centar pažnje dospeo kada je krajem oktobra kod Delta Sitija slupao svoj skupoceni auto

  • 46
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nerad Tips (@nerad_tips)

 

Nikola Keljanović, momak koji je u centar pažnje dospeo kada je krajem oktobra slupao kod Delta Sitija, u Beogradu, slupao skupoceni Porsche Panamera, oglasio na svom Instagram profilu, nakon što je popravio svoj autobmobil.

- Nastavljamo tamo gde smo stali! Panamera je opet na ulicama u još jačem izadnju nego pre! - poručio je on.

Na automobilu, koji sada izgleda kao nov, u sudaru bio je potpuno zgužvan prednji branik i poklopac motora, razbijen desni far i slupano desno krilo.

Zlatna Panamera je do sada privlačila dosta pažnje u Beogradu, ali i na društvenim mrežama, pošto se njen vlasnik dosta hvalio svojom luksuznom "mašinom". Nikoline fotografije sa "poršeom" uvek su dobijale dosta kometara.

Video: Vlasnik zlatnog poršea otkrio kako živi: Brza vožnja, lake žene, poštuju me zbog novca...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Punu informaciju!

    24. decembar 2020 | 16:32

    Zasto ne istrazite i napisete ko mu je mama, za koju je sam izjavio da je na visokoj funkciji i da zbog toga ne zeli da je pominje? Mora da gospodja nema isto prezime. Ako ona ne zeli da se zna ko joj je sin, javnost ima pravo da sazna koja je to visoka funkcionerka koja ga je tako "divno" vaspitala, da bude uzor mladog, zdravog, pravog, obrazovanog, radnog i odgovornog coveka, jednog od onih kojima cemo se sigurno ponositi u buducnosti, pod uslovom da pre toga ne zavrsi u crnoj hronici.

  • BralE

    24. decembar 2020 | 20:12

    Šta ćeš, Bog nekome da pamet, a samim tim i intelekt, karakter i kulturu, a sa druge strane nekoga napravi ovakvim... Mada ponekad mislim da je i bolje biti glup, kao ovaj momak, jer on npr. nije ni svjestan toga koliko je plitak i njegov mozak nema neke velike domete, a samim tim je i srećniji od inteligentnih i normalnih ljudi. Njega će lako zadovoljiti par materijalnih stvari, poput ovog polovnog poršea ili nekog skupog sata (iako ni sam ne zna, zašto je taj sat zaista skup) i sl. stvari. I ako još dobije npr. malo medijske paznje, kao sad, pa on će se osjećati kao Tesla medju inteligentnima. Sa druge strane inteligentne osobe teze cijeli zivot ka nečemu i znaju vrno dobro kada treba da trpe stres, da se stide, dokazuju, da saosjećaju sa drugim i sl. Dakle mnogo je lakše biti plitak... ;)

  • Mile

    24. decembar 2020 | 17:15

    Auto super,boja nije,ali helanke zato top!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA