Fenomenalni BMW koga je pune tri decenije vozio Džejms Bond, sada traži novog vlasnika

Karoserija je u odličnom stanju, kao i unutrašnjost presvučena kožom, sva elektronika je ispravna, a motor je redovno održavan

  • 0
BMW 635 CSI, Šon Koneri Printscreen: Twitter/@market_auctions

Jedan BMW stare Serije 6 ponuđen je na prodaju putem aukcije. Iako se ne radi o kultnom M635 CSi modelu, ovaj automobil je ipak poželjan, budući da je pripadao nedavno preminulom slavnom glumcu Šonu Koneriju.

Koneri je bio prvi vlasnik belog BMW-a 635 CSi, kupljenog između 1989. i 1990. godine, koga je koristio i čuvao u svom domu u Marbelji sve do 1998. godine. Španska klima i putevi bez soli razlozi su zbog kojih je auto izuzetno očuvan i bez rđe.

Automobil nije prešao mnogo kilometara, jer je Koneri između 1989. i 1998. godine bio veoma zauzet snimanjem sjajnih filmova, među kojima su "Indijana Džons i poslednji krstaški pohod", "Lov na Crveni oktobar", "Gorštak II", "Robin Hud" i drugi.

Karoserija je u odličnom stanju, kao i unutrašnjost presvučena kožom, a sva elektronika je ispravna.

Motor, redni šestocilindraš od 3,5 litara sa 220KS je redovno održavan. Automobil je prešao manje od 62.000 kilometara.

BMW 635CSI - For Auction On the Market from The Market on Vimeo.

Posle 1998. godine Konerijev BMW je čuvan u Velikoj Britaniji, zatim u Luksemburgu, a 2016. godine se pojavio na BMW-ovoj proslavi 100. Godišnjice postojanja, prenosi Klix.

Trenutno se nalazi u Abingdonu, u engleskoj grofoviji Oksfordšir. Procenjuje se da će biti prodat po ceni između 30.000 i 60.000 funti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA