Kako aditivirano gorivo čuva vaš automobil?

G-Drive dizel pouzdan saputnik u zimskom periodu

  • 3
auto, zima, sneg Pixabay.com

Bez obzira na to da li je zima „jaka“ ili „blaga“, ovaj period godine sam po sebi je promenljiv i nepredvidiv, a temperatura preko noći može da se spusti za 10 i više stepeni i izazove neočekivane komplikacije sa vozilom. Iz tog razloga, vozači se moraju na vreme pripremiti kako se ne bi našli u situaciji da motor automobila ne može da startuje baš u trenutku kada najviše žure. Ovakav problem posebno ume da se javi kod „dizelaša“ koji su osetljiviji na niske temperature od „benzinaca“.

Kako bi se u zimskom periodu izbegli prethodno navedeni  problemi, vozači sačuvali od nerviranja, a četvorotočkaši od štete koju mogu prouzrokovati niske temperature, kompanija NIS razvila je aditivirano dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama. Reč je o zimskom G-Drive dizel gorivu koje je obogaćeno kompleksom aditiva poslednje generacije, koji doprinose optimalnom radu motora i na temperaturama do minus 30 stepeni. Zahvaljujući inovativnoj formuli aditivirano dizel gorivo obezbeđuje efikasnije sagorevanje goriva, pouzdan „zimski“ start, a osigurava i veću snagu i stabilniji rad motora i u zimskim uslovima.

Poslušajte savet eksperata, svratite do NIS Petrol ili GAZPROM benzinske stanice, natočite aditivirano G-Drive dizel gorivo i sačuvajte svog mezimca u zimskom periodu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    14. januar 2021 | 16:52

    Ma da kako da ne , isto gorivo je i ECTO DIZEL, MOL EVO DIZEL PLUS , AVIO DIZEL , LION DIZEL , OMV MAX MOTION DIZEL , SELL DIZEL , svako je isto kao i G DRIVE DIZEL , marketing cist da je bolje , a omv i mol ms da su najbolji

  • Boki

    16. januar 2021 | 18:59

    Koristim aditivirani dizel i primećujem razliku u radu motora i u performansama. Motor radi uglađenije i ide bolje osetno. Neke druge razlike nisam primetio, ali dovoljno je i to. Uz laganiju vožnju može se ostvariti i niža potrošnja što nadoknadi razliku u ceni, ako ništa drugo.

  • Marko

    18. septembar 2021 | 18:43

    Najbolje aditivirano gorivo je gazprom/nis g drive i omv maxxmotion. Inače gorivo je sve iz rafinerije pančevo, koje je posle modernizacije najbolje u regionu. Bolje i od mol-a i lukoil-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA