Kako izgleda novi VW Polo, koji bi zauvek mogao da se oprosti do dizel motora?

Osim spoljašnjeg redizajna, očekuje se i osveženje postojeće palete motora, ali i mogućnost potpunog eliminisanja dizelaša iz ponude

  • 7
Volkswagen Polo Foto: Volkswagen

Aktuelni Volkswagen Polo na tržištu se nalazi od 2017. godine (gornja fotografija), a za ovu 2021. nemački proizvođač je najavio da će njegov popularni automobil proći tretman "zatezanja bora".

Neke "špijunske" fotografije već su se pojavljivale u različitim stranim medijima, pa su na osnovu njih i nezvaničnih informacija, kolege sa ruskog sajte Kolesa.ru, poznate po prilično preciznim renderima predstojećih modela i ovaj put zasukale rukave i kliknule na Photoshop ikonicu redakcijskog računara.

VV Polo redizajn, Volkswagen Volkswagen Polo za 2021. / Render: Kolesa.ru

Ono što je na njihovim rederima najuočljivije je prednji deo koji je sada dobio linije po ugledu na novije "fau-ve" modele. Izmenjen je oblik farova i maske, a drugačiji je i prednji branik. Novi oblik dobile su i zadnje svetlosne grupe, koje su sada inspirisane Golfovim rešenjem, i zadnji branik.

VV Polo redizajn, Volkswagen Volkswagen Polo za 2021. / Render: Kolesa.ru

Takođe, očekuje se osveženje postojeće palete motora u skladu sa novijim propisima emisije izduvnih gasova, među kojima će se sigurno naći i bar jedna mild-hibrid verzija. Ono što se, međutim, mnogima neće svideti je mogućnost da novi Polo u potpunosti ostane bez dizel agregata.

Predstavljanju obnovljenog Pola najverovatnije će pethoditi lansiranje potpuno novog modela Škode Fabije, koje je najvljeno za prvu polovinu ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    15. januar 2021 | 20:08

    VW je u svojoj istoriji imao malo dobrih i mnogo loših motora, ali to malo dobrih su bili upravo naširoko poznati i popularni dizelaši. Međutim, svako ima uspone i padove, vreme je da neki novi zauzmu lidersku poziciju.

  • Mix

    16. januar 2021 | 07:03

    Wolksvagen pravi ubedljivo najkvalitetnije automobile. Vozio sam 10 ak auta,ali pasat je broj 1.

  • Ostap

    16. januar 2021 | 16:35

    Dosta su mašte uneli u ovaj novi dizajn... naročito u felne... Pa bre, sramota... ovo je samo manji golf!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA