≫ 

Fenomenali Chevrolet Kobija Brajanta sa sedištima od Svarovski kristala traži novog vlasnika

Motor je obnovljen, kao i hidraulika, automobil je dobio posebnu boju, novi sistem ozvučenja, kao i nove " obogaćene" presvlake od bele kože...

  • 0
Chevrolet Impala, Ševrolet Impala, Kobi Brajant

Printscreen: Twitter/@GoldinAuctions

Chevrolet Impala iz 1963. godine, nekada u vlasništvu Kobija Brajanta našao se na aukcijskoj je prodaji, a prodavac očekuje se da će dostići cenu od 250.000 dolara.

Automobil ima prilično poznatu i dobro dokumentovanu istoriju. Kobijeva supruga Vanesa je još 2006. godine preuredila automobil, izmenila određene detalje i prilagodila auto posebno za Brajanta. Bio je to njen poklon Kobiju za Božić, piše TMZ.

Motor je obnovljen, kao i hidraulika, automobil je dobio posebnu boju i novi sistem ozvučenja. Unutrašnjost je takođe prerađena: nove su presvlake od bele kože obogaćene Svarovski kristalima.

Iako poklon, automobil se kasnije našao na aukciji kuće Beret Džekson 2014. godine, kada je i prodat. Sada automobil ponovo menja vlasnika, a prodaje ga kući Goldin Auctions, prenosi RTS.

Aukcija se emituje uživo, i već postoji ponuda od 100.000 američkih dolara, ali Ken Goldin, predstavnik prodavca, kaže da se očekuje da će se automobil prodati za oko 250.000 američkih dolara.

Inače, slavni košarkaš Lejkersa bio je veliki ljubitelj egzotičnih automobila i posedovao je bogatu kolekciju u svojoj garaži, o čemu smo ranije već pisali.

Identitet sadašnjeg vlasnika koji prodaje automobil Kobijev Chevrolet nije otkriven. Poznato je samo da se vozilo nalazi u Indijani, a ponuđač koji da najviše novca za njega, u obavezi je da ga tamo i preuzme.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA