≫ 

Vozači su rekli svoje: Ovo je 10 najpouzdanijih i 3 najnepouzdanija savremena porodična automobila

U anketi je učestvovalo 13.000 vlasnika automobila starih do 5 godina, koji su se izjašnjavali o kvarovima i količini novca utrošenoj na popravke

  • 16
Mini Clubman Foto: Mini

Kupci porodičnih automobila najčešće traže i najviše cene pouzdane automobile. Modele koji treba da budu sposobni da udobno prevoze roditelje, decu, i njihov prtljag, na bliže i dalje destinacije, kako zimi, tako i leti.

Koji su savremeni porodični automobili najpouzdaniji? Odgovor na to pitanje potražio je britanski What Car?, u anketi u kojoj je učestvovalo 13.000 vlasnika automobila starih do 5 godina.

10 najpouzdanijih savremenih automobila od 10. do 1. mesta:

Oni su se izjašnjavali o problemima koje su tokom perioda od 12 meseci imali sa svojim četvorotočkašima, njihovoj učestalosti i količini novca koju su utrošili na popravke.

Na osnovu dobijenih rezultata, britanski magazin je dobio listu pouzdanosti na kojoj se našlo 175 modela, 31 automobilskog brenda. Najbolje su na listi rangirani oni automobili koji su imali najmanje problema i najniže troškove njihove popravke.

3 najnepouzdanija savremena automobila od 3. do 1. mesta:

Liste 10 najpouzdanijih i 3 najmanje pouzdana automobila po izboru What Car? možete pogledati u našim galerijama iznad. Ocene pouzdanosti su izražene u porcenima.

Video: Kakav auto, strašan auto: Na ovakvoj igrački zavideće mu apsolutno svi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni

    5. februar 2021 | 22:38

    Leon i najbolji i najgori, skoda dobra a golf los dva ista auta..bmw 2x pitpuno isti auto..ko je sastavljao ovo nema pojma o kolima

  • Rile

    5. februar 2021 | 17:10

    Među 10 najboljih imate 2 ista BMW-a, dva Focusa, a među 3 najlošija je Golf koji je praktično isto što i Leon i Octavia tehnički... Toliko o objektivnosti vlasnika.

  • Nyx

    6. februar 2021 | 00:01

    A od kada je bmw1 porodicni automobil?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA