Poznate cene novih Dacia Logan i Sandero Stepway modela u Srbiji

Oba modela moguće je dobiti u kombinacija benzinskog agregata i fabričke instalacije za tečni naftni gas

  • 1
Dacia Logan 2020

Foto: Dacia

Nova Dacia Logan u Srbiji će se prodavati po početnoj ceni od 9.990 evra, koliko na našem tržištu košta osnovna verzija sa Essential paketom opreme.

Najjeftinijeg Logana pokreće trocilindrični atmosferski SCe 65 motor od jednog litra zapremine i 65KS, uparen sa petostepenim manuelnim menjačem.

Novi model Dacia Sandero Stepway ima početnu cena od 10.990 evra, za osnovnu Access verziju koju pokreće takođe trocilindraš od jednog litra, s tim što je ovde reč o turbobenzinacu sa 90 konjskih snaga. Motor sa oznakom TCe 90 uparen je sa šetostepenim manuelnim menjačem.

Kod oba modela u ponudi je još po jedna snažnija verzija motora, kao i kombinacija benzinskog agregata i fabričke instalacije za tečni naftni gas.

Novi modeli, kostruisani na novoj Renaultovoj CMF platformi koju koristi i aktualni Clio, dobili su više  prostora u kabini i prtljažniku, kao i dosta širu ponudu savremenije dodatne opreme, u odnosu na svoje prethodnike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Novica

    14. februar 2021 | 16:12

    Opet motori od 65 i 90 ks, u čemu je problem da ubace malo jače motore nije mi jasno... Kako da čovek očekuje da bilo koje sporije teretno vozilo bezbedno obiđe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA