Osuđeni kriminalac u bekstvu tužio policiju jer mu je uništila skupoceni Ferrari

Snimak uništavanja skupocenog automobila se ostljivim ljubiteljima Ferrarija sa ne preporučuje za gledanje...

  • 1
Ferrari 458 Spider Foto: Unsplash

Zahid Kan (35) je u Velikoj Britaniji osuđen na 10 godina zatvora zbog zavere, pokušaja prevare, skrivanja i nelegalnog prenosa imovine.

On je, međutim, neposredno pre izricanja presude avionom pobegao u Dubai, gde danas uživa u slobodi. Činjenica da je u bekstvu nije ga sprečila da podigne tužbu protiv britanske policije zbog uništavanja svog Ferrarija 458 Spider, vredan više od 200.000 evra.

Naime, Kan je parkirao svoj automobil ispred zgrade suda u Birmingemu, u zabranjenoj zoni. Nakon što je policija odvukla automobil sa parkinga, ubrzo je utvrđeno da je Ferrariju isteklo osiguranje.

Auto je, potom, kategorisan kao tehnički neispravan, zbog čega je poslat na otpad gde je 2018. uništen, prenosi Index.

Snimak uništavanja skupocenog automobila možete videti u tekstu iznad, ali se ostljivim ljubiteljima Ferrarija sa ne preporučuje za gledanje.

Policija se, međutim, ne uzbuđuju previše dok čeka poziv za suđenje. Zahvaljujući tužbi, saznali su adresu na kojoj Kan, koji u Dubaiju živi na visokoj nozi i to uopšte ne skriva, boravi. Britanska policija je pokrenula zahev za njegovim izručenjem.

Video: Tragičan kraj klasičnog Ševroleta: Završio je iskasapljen u komade iz potpuno bizarnog razloga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA