≫ 

Kako Dalmatinac čuva svoj auto od "čukanja" i grebanja?

Primeni dobri stari "uradi sam" princip!

  • 5
tojota jaris, zaštita od grebanja

Printscreen: Facebook/DnevnadozaprosjecnogDalmatinca

Od kada je plastika počela masovno da se koristi u auto industriji, prednji i zadnji branici su postali sve veći i širi, a bočne zaštitne lajsne sve češće na sve većem broju četvorotočkaša. Ipak, i današnji automobili, u zavisnosti od paketa opreme ili iz estedskih razloga, dolaze i bez zaštitnih bočnih lajsni, pa vlasnici nikako ne mogu da budu sigurni da ih neko neće "zakačiti" na parkingu ili garaži.

U takvoj situaciji našao se i vlasnik ove Toyote Yaris, koji je taj poblem rešio na jednostavan i praktičan, kao što se vidi na fotografiji koju prenosi Facebook stranica "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca".

Cev do gume ili meke plastike vezao je za kvake automobila kako bi bio siguran, ukoliko se neki nepažljivi vozač parkira do njega i svojim otvorenim vratima "zakači" njegov auto, da će njegova Toyota ostati neoštećene.

Video: Čuo je sirene i upalio kameru: Nije ni mogao da sluti da će snimiti čukanje i hapšenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    14. april 2021 | 12:47

    Ne razumem one jadnike koji kada otvaraju vrata od auta udaraju auto pored!Obicno je ljubomora,ako je bolji auto pored njega!Treba im vratiti duplo,onda ce razmisliti!

  • Miske

    14. april 2021 | 15:28

    Da vrata će baš tu da se naslone

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA