≫ 

Žena varala na vozačkom, policija intervenisala, muž ujeo vlasnika auto škole za rame

Bila je spremna na sve kako bi bila sigurna da će položiti vozački, ali je austrijska policija morala da je udalji sa polaganja posle prijave instruktora

  • 2
Žena, vožnja, vozač, vozačica

Foto: Unsplash

Austrijska policija je morala da prekine vozački ispit u jednoj auto školi u Inzbruku nakon što su instruktori otkrili da jedna polaznica pokušava da vara na ispitu.

Auto-škola je kontaktirala policiju pošto je 40-godišnja polaznica počela čudno da se ponaša prilikom polaganja pismenog dela ispita, izjavio je portparol policije.

Žena je bila spremna na ne bi li bila sigurna da će položiti vozački ispit. Zato je kod sebe imala blutut slušalicu i skrivenu kameru ušivenu u džemper, prenosi Hina.

Dok ju je policija ispitivala, pojavio se njen suprug koji je na svaki način želeo da sa njom izađe iz auto-škole. Situacija je eskalirala u ozbiljnu raspravu u kojoj je muškarac ugrizao vlasnika auto škole za rame.

Policija je, na kraju, protiv para podnela prekršajne prijave, protiv muža za napad, a protiv žene za varanje na ispitu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA