≫ 

Da li biste namerno "zarđali" Land Rovera od sedamdesetak hiljada evra?

Kada je Porsche nešto slično ponudio vlasnicima njegovih modela, ispostavilo se da je to bila prvoaplilska šala. Ovi Holanđani se, međutim, ne šale...

  • 1
Land Rover Defender, Heritage Customs Foto: Heritage Customs / Promo

Holandska kompanija Heritage Customs bavi se restauracijom, preradom i tjuningom čuvenih britanskih terenaca Land Rover Defender. Iako su njeni modeli ekskluzivniji i skuplji od fabričkih verzija, Heritage Customs je odlučio da vlasnicima i ljubiteljima novog modela legendarnog terenca ponudi i nešto potpuno besplatno.

Svoje nove primerke, prošlogodišnjeg, modela Defendera vlasnici kod ovog tjunera mogu "bez dinara" da ukrase tako što će zameniti metalne detalje eksterijera istim takvima - samo zarđalim.

Kada je Porsche nešto slično ponudio vlasnicima njegovih modela 1. aprila, ispostavilo se da je to bila prvoaplilska šala. Međutim, Heritage Customs je u svojoj ponudi "smrtno" ozbiljan. Holandska kompanija tvrdi da koristi tehnologiju koja omogućava da se proces korozije ubrza, a da se razultat potom konzervira na željenom nivou zarđalosti, čime se sprečava njeno dalje širenje.

Oni koje svoje moćne trenece ipak više vole da parkiraju ispred fensi kafića i restorana, nego da forsiraju ozbiljnu off-road vožnju, umesto zarđalih detalja, mogu da izaberu iste takve samo sjajnije - hromirane detalje, ali i one od patiniranog mesinga, zatim od titanijuma, bronze, pa čak i od zlata. Heritage Customs tvrdi da ovi detalji mogu da traju i do 20 godina.,

Iako se ovi detalji dobijaju besplatno, oni dolaze uz paket opreme "Valiance" koji je dostupan po ceni od 12.475 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VasCo

    13. maj 2021 | 20:27

    Ma uzeo bi ja ovaj paket sa zardjalim detaljima, nego me brine da li bi prosao na tehnickom pregledu. 😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA