≫ 

Moćni motori i više elektronike: Volkswagen predstavio osveženi Tiguan Allspace

Kupcima su dostupna verzija sa sedam sedišta, unapređeni infotejnment sistem, novi audio sistem i hed-ap displej u boji

  • 0
Tiguan Allspace Foto: Volkswagen

Volkswagen je upravo predstavio "osveženu" verziju svog popularnog SUV-a Tiguan, koji je dobio nešto dužu karoseriju i dodatak Allspace u imenu.

Novi Tiguan dolazi u verziji sa pet i sedam sedišta, i sa karoserijom ukupne dužine 4.723 milimetra. Automobil je dobio nova "inteligentna" IQ.Light LED svetla i redizajnirane detalje karoserije.

U unutrašnjosti se ističe digitalna instrument tabla dijagonale 8 inča, koja je sada postala standardni deo opreme. Tu su i unapređeni infotejnment sistem i novi audio sistem nastao u saradnji sa stručnjacima komanije Harman Kardon.

Funkcijama klime, grejanja i ventilacije upravlja se pomoću digitalnog modula na centralnoj konzoli, a kupcima je dostupan i hed-ap displej u boji.

Kupcima je na raspolaganju pet različitih pogonskih jedinica. Volkswagen Tiguan se na evropskom tržištu nudi sa 2.0 turbo-benzinskim motorom sa 190 i 245 KS, zatim benzincem od 1.5 litra sa 150 KS, kao sa i 2.0 turbo-dizelašem u varijantma sa 150 i 200 "konja".

Prodaja novog Tiguana bi trebalo da startuje uskoro. Početna cena osnovnog modela na nemačkom tržištu iznosće 36.000 evra.

Video: Batine zagarantovane: U pojedinim delovima Balkana Golf dvojka i majka se ne vređaju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA