≫ 

Kakav ortak: Flojd Mejveder "iskeširao" milion dolara za 10 automobila za sebe i prijatelje

Prodavac automobila čija je bivši bokser česta mušterija kaže da je Mejveder tokom godina od njegove firme kupio 157 vozila, među kojima je 29 Rolls-Royceva

  • 0
Flojd Mejveder Foto: Instagram.com/floydmayweather

Izgleda da je Flojd Mejveder, promoter boksa i nekadašnji profesionalni bokser, tip koga bi mnogi poželeli da imaju za prijatelja. On je nedavno potrošio milion dolara da bi počastio sebe i svoje prijatelje novim automobilima.

Račun je Mejvederu izdala dilerska firma Tobwin Auto Group iz Las Vegasa, čiji je vlasnik Čop poznat po rijaliti programu King of Cars. Kupljenu flotu automobila čine: tri Dodge Challengera, dva Dodge Chargera, Dodge Journey, Mercedes-Maybach i Mercedes-Benz S560. Mejveder je i sabe častio sa dva Rolls-Roycea, od kojih je jedan Ghost.

Samo sa ovim autmobilima koje je pazario mogao bi da se snimi ceo jedan nastavak filmske "Fast&Furious" sage. Međutim, nedavno kupljena flota je samo delić od ukupnog broja automobila koje je Mejveder kupio od Towbin Auto Groupe, prenosi Jutarnji.

Njen vlasnik Čop je nedavno izjavio da je Mejveder njegova česta mušterija, i da je tokom godina od njegove firme kupio 157 vozila, među kojima je 29 Rolls-Royceva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA