≫ 

Urnebesni tehnički u Leskovcu: "Gospodine, 'svirena' vam ne radi!"

Na račun "zaključka" kontrolora sa tehničkog pregleda sada se zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze...

  • 24
sirena auto volkswagen

Foto: Unsplash

Dok su trenutno najveće muke i glavobolje vozača kome se i kako se žaliti ako smatraju da su neopravdano oboreni na tehničkom pregledu, zbog primene novih pravila i snimanja kompletnog toka provere ispravnosti automobila, nema čoveka koji se nije nasmejao jednom pregledu koji je ovih dana obavljen u Leskovcu.

Izveštaj radnika iz jedne od stanica u kojima se vrši tehnički pregled u Leskovcu bukvalno je oborio internet preko noći, a fotografija obrazloženja utvrđene nepravilnosti postala je viralna na društvenim mrežama, piše leskovački portal Rešetka.

 

Na račun "zaključka" kontrolora sa tehničkog pregleda sada se zbijaju različite šale, a ima i onih koji komentarišu da su ovakvi izveštaji zapravo dokaz da se sve može završiti uz malo para i preko veze.

Od 6. jula je počela primena novih pravila i snimanje kompletnog toka provere ispravnosti automobila, što je značajno usporilo čitav proces, ali i podiglo cene ovih usluga, o čemu je Telegraf u više navrata pisao.

Tehnički pregled

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Nova pravila su donela i nove probleme kontrolorima, koji se suočavaju sa besom nezadovoljnih vozača. Kontrolor koji radi na jednoj leskovačkoj tehničkoj liniji, ističe da su zaposleni pod velikih stresom.

- Dođite da vidite šta mi doživljavamo svakog dana, kakve verbalne napade od vozača koji nisu prošli tehnički. Lepo smo ih savetovali koje nedostatke da isprave, ali nisu nas poslušali. Njima nije problem cena tehničkog, dali bi i više samo da prođu - komentariše za Rešetku ovaj auto-mehaničar.

Da li mu nezadovoljni vozači trube "svirenom", to ga, priznajemo, nismo upitali.

Video: Novine kod tehničkih pregleda automobila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    5. avgust 2021 | 12:36

    Па граматички је исправније, јер се сВира а не сира!

  • Kole

    5. avgust 2021 | 12:52

    Apsolutno ispravno gramatički ! Ja sam lektor i tvrdim da je tačno formulisano.

  • baba smilja iz darosave

    5. avgust 2021 | 16:35

    sirena je u moru , a svirena svira

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA