Ovaj sportski BMW je bio jedini na svetu, i baš zbog toga je morao da završi zdrobljen pod presom

Prilikom jednog okupljanja vlasnika tjuniranih automobila, neobični metalik zeleni "bavarac" policiji je zapao za oko...

  • 4
bmw m3 karavan

Foto: Twitter/@WMPolice

Jedan moćni drečavo zeleni BMW M3 (generacije F80), za kojim su se na ulicama okretale glave, završio je prilično neslavno.

Osim što je samo po sebi izgledao prilično atraktivno, bolji poznavaci su se za njim okretali i zbog činjenice da bavarski proizvođač nikada nije proizveo jedan M3 model u karavan verziji. Za to se pobrinuo njegov britanski vlasnik, koji je od regularnog karavana, različitim modifikacijama, napravio punokrivni M3, koga je čak i prefarbao u originalnu M3 metalik zelenu boju.

Međutim, prilikom jednog okupljanja vlasnika tjuniranih automobila, neobična "bavarac" je policiji zapao za oko, pa je odlučila da ga detaljno proveri, zbog toga što je u policijskoj bazi podataka pod njegovim registarskim brojem bio zaveden BMW 3 Touring, ali sa dizel motorom umesto postojećeg trolitarskog benzinca.

Policija je, nedugo zatim, locirala vlasnika i zaplenila mu automobil, koji je poslat na detalju analizu. Auto - forenzika je utvridila da je jedinstveni M3 karavan loše "sklepan" (tj. loše zavaren), od delova četiri različita BMW-a Serije 3, od koji su dva bili fabrički M3 modeli.

Auto je zatim oduzet od vlasnika, i po kratkom postupku, poslat na reciklažu, odnosno na auto-otpad na kome je morao biti osuđen na "smrtnu kaznu", pa je tako završio pod presom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grumf

    19. septembar 2021 | 19:07

    Vlasnik iz Šapca.

  • Bane

    20. septembar 2021 | 16:52

    Meni je lično žao što su ga uništili,mogli su da daju da se legalizuje i bude jedinstveni M3 u karavan verziji. Š T E T A ! ! !

  • Sandra

    23. septembar 2021 | 15:42

    Kakva šteta. Gomila utrošenog rada i ljubavi. Kako čovek da ne mrzi birokratiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA