≫ 

Kako Hrvat popravlja auto na moru?

Svedoci događaja u komentarima su opisali šta se tačno dogodilo u situaciji sa fotografije, koja dobila više od 11.000 lajkova...

  • 3

Jedna fotografija snimljena u Hrvatskoj postala je pravi hit na internetu, nakon što je prvobitno objavljena na Facebook stranici "Squatting Slavs In Tracksuits" (Čučeći Sloveni u trenerkama), koju prati skoro 1,3 miliona ljudi iz celog sveta. "U međuvremenu u Hrvatskoj", piše u komentaru na sliku starijeg muškarca koji stoji u moru i popravlja stari sivi Fiat Bravo parkiran na obali, čiji prednji deo "štrči" iznad vode.

Fotografija je za kratko vreme sakupila više od 11.000 lajkova i nekoliko stotina komentara, a javili su se i oni koji tvrde da su bili svedoci događaja.

- Bio sam tu kad se to događalo, reč je o ostrvu Drvenik Veli. Ovaj gospodin je menjao pumpu za vodu. Pomagao sam mu jedno pola sata. To je bilo prošle nedelje - napisao je jedan čovek u komentarima. Drugi su uočili jedan zanimljiv detalj na fotografiji.

- Vidim da je postavio kamenje ispred zadnjih guma. To je klasična mediteranska kočnica - našalilo se jedan čovek.

- Ako ne uspe da ga popravi bar ima jednostavno rešenje, samo ga gurne malo napred - složili su se pratioci stranice u komentarima.

Video: Zaboravite na auto limara: Ovaj trik je toliko prost da čak i žena može da popravi udaren auto

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veljko

    23. septembar 2021 | 15:57

    Ne popravlja vec radi mali servis,tj menja ulje.Pitanje je samo gde je to ulje zavrsilo?

  • Mihailović

    23. septembar 2021 | 17:24

    Ili menja ulje u motoru😊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA