≫ 

Kako da od svog jeftinog rumunskog terenaca napravite "pravu zver"? Ili bar nešto što na nju liči...

Rumunski terenac koji je poslednjih nekoliko godina među 10 najprodavanijih SUV modela u Nemačkoj, sada je dobio tretman dostojan modela jednog Ferrarija, McLarena ili Porschea

  • 0
Dacia Duster Prior Design Foto: Prior Design / Promo

Brojne tjunerske kuće u svetu bave se najrazličitijim preradama, doradama i redizajnom automobila. U njihovom fokusu obično su skuplji i luksuzniji modeli visokih performansi, koji posle takvog tretmana postaju još snažniji, atraktivniji i ekskluzivniji.

Upravo to radi i nemačka kuća Prior Design koja se bavi tjuningom i stajlingom modela renomiranih proizvođača kao što su Ferrari, Lamborghini, McLaren, Porsche, Bentley, Jaguar, Rolls-Royce... ali odnedavno i - Dacia.

To ne treba toliko da čudi, budući da se rumunski terenac Duster poslednjih nekoliko godina među 10 najprodavanijih SUV modela u Nemačkoj. A njihovim vlasnicima Prior Design je sada dao mogućnost da potpuno promene izgled svog terenca.

Za cenu od 2.999 evra taj tjuner nudi Widebody Aero-Kit, čijom instalacijom fabrički Duster dobija mnogo agresivniji izgled i šire branike i blatobrane. U cenu ulazi i spušteno ogibljenje, dok je za zadnji spojler potrebno doplatiti još 299 evra.

Inače, ovaj "zahvat" se isključivo odnosi na izmene detalja dizajna, odnosni na stajling automobila, pošto osim ugradnje Widebody kita i spuštanja ogibljenja, navedeni iznos novca ne podrazumeva nikakve intervencije na motoru niti poboljšanje performasi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA