Mrtva pijana se zakucala u drugi auto, pa na sudu "maestralno" uspela da obori tužbu

Policija ju je sat posle sudara pronašla u kući njene prijateljice sa četiri puta većom količinom alkohola u krvi od dozvoljene

  • 3
oslobodila se optužbe za vožnju u pijanom stanju Printscreen: Facebook/UNILAD

Dvadesetšestogodišnja Britanka Kelsi Ridings, koja je "zakucala" je svoj beli Mercedes u drugi automobil u trenutku kada se u njemu na zadnjem sedištu nalazilo i njeno četvoro dece, uspela je da ubedi sud da je oslobodi optužbe za vožnju u pijanom stanju.

Žena iz okoline Mančester je 6. maja svojim belim Mercedesom udarila crni Peugeot 308, u kome su se nalazili vozač i njegova partnerka u poodmakloj trudnoći. Jedva stojeći na nogama, Kelsi je paru ponudila 1.000 funti u pokušaju da izbegne uplitanje policije i osiguranja, a zatim odjurila sa mesta incidenta pre nego što je policija stigla.

Mančesterska policija ju je sat kasnije pronašla u kući njene prijateljice i to sa količinom alkohola u krvi četiri puta većom od dozvoljene.

Uprkos svemu tome, Kelsi je prošle nedelje oslobođena svih optužbi. Ona je priznala da je konzumirala alkohol, ali je na sudu tvrdila da pila posle sudara pošto je želela da se smiri i oslobodi stresa zbog cele situacije.

Vozač drugog automobila je tvrdio da je Ridingsova bila pod uticajem alkohola i da je zaplitala jezikom, ali je ona nastavila svoju priču i ostala pri tome da je bila trezna tokom incidenta. Rekla je da se napila tek kada je stigla kod drugarice, da bi se oslobodila šoka koji je doživela tokom udesa. To je potvrdila i prijateljica.

- Moja greška je što sam joj dala ceo litar vodke. Neću da lažem, ona je vrlo brzo pila i vidno je bila pod stresom! - izjavila je Pejdž Azad i dodala da nikada ne bi pustila svoju prijateljicu da vozi pijana, posebno zbog toga što je "ona kuma njene dece".

Kelsi Ridings je oslobođena je optužbe za vožnju u pijanom stanju pošto je sudija zaključio da dokazi izneti na suđenju nisu dovoljni, zbog čega nije moguće dokazati da je Kelsi bila pijana u vreme udesa.

Mišljenje porote je glasilo da je svedočenje drugog vozača "bilo kredibilno", a da je izjava Ridingsove bila "konfuzna, emotivna i povremeno potpuno zavaravajuće", dok je svedočenje njene drugarice "bilo za Oskara".

Posle donošenja oslobađajuće presude, Kelsi Ridings je snimljena ispred zgrade suda kako sa drugaricom proslavlja svoju "pobedu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • au

    19. oktobar 2021 | 18:16

    pijana vozila cetvoro dece, da ne poverujes!!!

  • Mlj1228

    20. oktobar 2021 | 10:45

    Da je bio muškarac na njenom mestu, ni sam Bog ne bi uspeo da ga oslobodi!...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA