≫ 

BMW vraća klasični amblem, istorijske boje za pedesetu godišnjicu M divizije

Novi (stari) logo može se naručiti na novim BMW M automobilima nakon januara 2022. godine.

  • 0
BMW M5 BMW M5 / Foto: Pixabay

BMW vraća stari logo iz svoje trkačke prošlosti zajedno sa nekim istorijskim bojama, kako bi proslavio pedesetu godišnjicu BMW Motorsport-a. Iako je godišnjica ove divizije zapravo maja 2022. godine, proizvođač automobila je počeo sa pripremama ranije, piše portal CarAndDriver.

BMW je nedavno najavio da će sledeće godine ponovo ponuditi klasični BMW Motorsport amblem na odabranim modelima, ali će to biti dostupno na zahtev kupca. Pored toga, ovu opciju imaće samo kupci koji naruče novi BMW M model nakon januara sledeće godine, a prvi automobili sa klasičnim amblemom proizvodiće se od marta.

Novi amblem, zameniće standardni plavo-beli okrugli deo na prednjem i zadnjem delu vozila i na glavčinama točkova. BMW Motorsport logo okružuje standardni logo brenda sa plavim, ljubičastim i crvenim polukružnim linijama.

Kada je reč o opcijama za boju vozila, BMW je rekao da će sledeće godine na odabranim modelima ponovo uvesti ono što naziva “50 ikoničnih i istorijski značajnih BMW M boja”. Na listi su Dakar žuta, Vatrena narandžasta, Dejtona ljubičasta, Makao plava, Imola crvena i Frozen Marina Bay plava. Ove boje biće dostupne na nekim novim modelima sledeće godine, uključujući prvi M3 Touring model i M4 Coupe seriju.

U nekom trenutku sledeće godine, BMW će takođe predstaviti naslednika M2 i lansiraće “prvi električni model visokih performansi u istoriji BMW M divizije”.

Video: Šarena verzija momka iz zlatne Panamere: Ovaj momak vozi jednoroga i voli ga najviše na svetu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA