≫ 

Saradnja Vespe i Džastina Bibera: Novi, neodoljivi model Sprinta

Slavni pevač potpisuje se kao idejni tvorac i dizajner ove limitirane serije čija je prodaja počela krajem aprila

  • 0
Vespa, Džastin Biber Foto: Piaggio Group/Promo

Nakon uspešne saradnje sa modnim brendom Dior i slavnim kreatorom Đorđom Armanijem, ovoga proleća Vespa na tržište plasira novi ekskluzivni model skutera i to u saradnji sa čuvenom pop zvezdom Dzastinom Biberom. Susret dve zvezde pop kulture nije slučajan – prema sopstvenim rečima Biber važi za velikog ljubitelja ovog kultnog italijanskog brenda:

"Moj prvi susret sa Vespom bio je u Evropi. Čim sam je ugledao poželeo sam da je vozim. Bio je to zabavno iskustvo, uz osećaj slobode i nesputanosti."

Prema njegovoj zamisli i dizajnu ovaj model biće sav u beloj boji, od rukohvata preko sedišta pa do felni.

Izrađivaće se u verziji od 50, 125 i 150 kubika uz maksimalno poštovanje eko standarda, a krasi ga i multifunkcionalna TFT (thin film transistor) instrument tabla uz mogućnost povezivanja sa “pametnim” telefonima kao i kompletno LED osvetljenje.

Limitirana serija Vespe Sprint sa Biberovim potpisom biće i propraćena podjednako neodoljivom pratećom kolekcijom u beloj boji – kacigom, rukavicama i koferom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA