≫ 

U praznoj garaži razvalila kola i umalo nije pala sa trećeg sprata- zbunio je automatik

Ovo je najgore parkiranje ikada

  • 3

Službenica tajlandskog ministarstva zdravlja došla je na posao i našla mesto u prolupraznoj garaži. Iako je imala mesta da bira ona je rešila da u rikverc zauzme mesto pored stuba. U jednom momentu izgubila je kontrolu nad vozilom i probila betonsku barijeru na trećem spratu garaže. Automobil ipak nije pao na ulicu ispod, a na svu sreću betonska barijera dole nikoga nije smrvila!

Žena je kasnije izjavila da je tek nedavno uzela automobil sa automatskim menjačem, u početku nije znala da li da prati kamere ili da gleda u retrovizore, a dodatno su je zbunili i uplašili parking senzori. Ipak najveći grešku je napravila kada je pomešala papučicu gasa i kočnice. Kolege su joj odmah pomogle i sprečile nesreću ali se kasnije vidi kako je ismevaju.

Automobil je pretrpeo znantnu štetu. U pitanju je hibridni model Tojote C-HR čija se cena za osnovu konfiguraciju u Srbiji kreće oko 22 hiljade evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA