≫ 

Rus zakačio "mercedes" od 250.000 evra za helikopter pa ga bacio sa visine od 300 metara

Moroz tvrdi da je skupocenim terencem bio jako nezadovoljan i da je često morao da ga vozi na servis

  • 15
Mercedes Helikopter Printskrin: YouTube/Мороз Игорь

Ruski jutjuber Igor Moroz, iz samo njemu poznatog raloga, odlučio je da uništi svoj Mercedes-Benz AMG G63. A da bi to i učinio, smislio je neuobičajan i prilično efikasan način.

Sudbinu kultnog trenca rešio je da zapečati tako što će ga baciti sa visine od 300 metara, pošto ga prethodno helikopterom na nju podigne.

Zato je dovezao svoj Mercedes na aerodrom u Petrozavodsku, gde je iznajmio helikopter da njegovu zamisao sprovede u delo.

Moroz je u Rusiji poznat kao "prankster", koji svoje video klipove objavljuje na YouTube-u, pa je naravno i ovu situaciju iskoristio da snimi atraktivan video za svoj kanal.

Svoj, sada već bivši, Mercedes AMG G63 kupio je početkom 2018. godine za 16,8 miliona rubalja, što iznosi oko 270.000 dolara, odnosno 244.000 evra.

Moroz, međutim, tvrdi da je skupocenim terencem bio jako nezadovoljan, pošto je često morao da ga vozi na servis, gde je ponekad ostajao i po mesec dana. Jutjuber kaže i da je prodavac u nekoliko navrata odbijao da mu prizna garanciju.

Video: Kinez 8 godina pravio mercedesa od drveta i potrošio para koliko bi mu trebalo za pravi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA