≫ 

Rampa? Koja rampa?: Voz razneo kamion koji se nije zaustavio na pružnom prelazu

Neki su pretpostavili da je kamion, možda, imao problema sa kočnicama, zbog čega nije mogao da se zaustavi na vreme

  • 3
Voz Kamion

Printscreen: Facebook/RTnews

Snimak kamiona koji ignoriše spuštenu rampu, lomi je i prolazi dalje, sve dok voz u punoj brzini ne naleti na njega, ove nedelje se vrlo brzo proširio društvenim mrežama.

Na snimku incidenta, koji se dogodio u Poljskoj, čini se kao da je vozač kamiona namerno potpuno igniorisao i Andrijin krst i samu rampu i činjenicu da je verovatno mogao da vidi i da čuje voz koji nailazi.

Voz je, na sreću, udario samo prikolicu kamiona, sa koje je srušio bager koji je kamion prevozio. U sudaru, prema informacijama sa Facebook stranice RT-a, nije bilo povređenih.

Među brojnim komentarima ovog snimaka bilo je onih u kojima su komentatori pretpostavljali da je kamion, možda, imao problema sa kočnicama, zbog čega nije mogao da se zaustavi na vreme.

Video: Opasne pruge Srbije: Alarmantni podaci o železničkim nesrećama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    16. januar 2020 | 20:31

    Malo je verovatno da kocnicebnisu radile Jer su vazdusne tj kada nema vazduha one koce kada ima vazduha tj pritiska onda ne koce ili obrnuto srazmerno pritisku u sistemu. Naravno moze se desiti uvek kvar da zaglavi ventil, smrznu cevi tj voda i sl mada vrlo retko

  • Panic

    17. januar 2020 | 10:35

    Kamion sasvim normalno prolazi bez ubrzanja znaci sa vozilom je sve bilo u redu ali je vozac sigurno zaspao ili gledao u telefon ili je pijan bio

  • radijica

    17. januar 2020 | 19:35

    brzina priblizavanju rampi je verovatno veca pa resio da proba srecu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA