≫ 

Šta će reći Ilon Mask: Stari sovjetski terenac pretvoren je u pravi ruski Tesla Cybertruck

Posao su počeli neposredno pre Nove godine, kada su jedan stari sovjetski terenac UAZ-469 potpuno ogolili, da bi potom na njegovoj šasiji napravili potpuno novu karoseriju

  • 0
Tesla Cybertruck, Garage 54 Printscreen: YouTube/Garage 54

Jedan od najvećih hitova automobilskog sveta kraja prošle godine svakako je Tesla Cybertruck. Pikap jedinstvenog dizajna definitivno je provukao pažnju širom sveta i izazvao brojne rakcije.

Mnoge auto entuzijaste ovaj kamionet budućnosti inspirisao je da pokušaju sami da naprave nešto slično. A među njima su se našli i momci sa omiljenog ruskog YouTube kanala Garage 54, iako su njihovi zemljaci to već uspeli da urade.

Rad na svom Cybertruck-u počeli su neposredno pre Nove godine, kada su jedan stari sovjetski terenac UAZ-469 potpuno ogolili, uklonivši prvobitnu karoseriju. Potom su od metalnih šipki napravili napravili kostur konstrukcije, na koji su zavarili panele od čeličnog lima.

Kada je karoserija dobila konačni oblik, usledili su radovi na detaljma. Obrada grubih varova, izrada vrata i prozora, felni, izrada prednjih i zadnjih svetala, zatim fino brušenje i poliranje i na kraju farbanje.

A potom je Garage 54 Tesla Cybertruck izašao na snegom prekriveni poligon, na svoju prvu pravu vožnju.

Pogledajte kako je to izgledalo!

(Telegraf.rs/M.B.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA