≫ 

Ludačka vožnja Uberom: U automobilu punom putnika, vozač pokušao da stigne vozilo koje ga je udarilo

"To je bio najstrašniji trenutak u mom životu. Nikada u životu nisam bila toliko uplašena!"

  • 3
auto Foto: Pixabay.com

Dva putnika u vozilu Ubera snimili su „vožnju iz noćnih mora“, kada je njihov vozač krenuo u jurnjavu za drugim automobilom koji ga je udario i pokušao da pobegne. Džon Mari i Tamika Svon, iz Ričmondu u Virdžiniji, hteli su da provedu veče u gradu, kada se dogodio incident.

- To je bio najstrašniji trenutak u mom životu. Nikada u životu nisam bila toliko uplašena! To je bila noćna mora - rekla je Svon. Prema rečima putnika, autobil je naleteo na vozilo Ubera samo što su krenuli, odnosno sklonili se od ivičnjaka trotoara.

- Naš Uber vozač je nameravao da stane kako bi vozači mogli da razmene informacije, ali se drugi automobil nije zaustavio iza nas. Zaobišao nas nas i odjurio, i tada je naš Uber krenuo za njim - kaže Svon.

Mari je odlučio da snima poteru i pusti snimak uživo. Molili su vozača da ih pusti napolje, ali on to nije hteo. Video prikazuje pogled sa zadnjeg sedišta, dok se vozilo kretalo ulicama.

U jednom trenutku vozač je nazvao policiju sa svog mobilnog telefona i pružio ga Tamiki, koja ih je obavestila šta se dešava i da vozač neće da ih pusti napolje, navodi The Blaze.

Da stvar bude gora, u toku jurnjave Uber sa putnicima doživljava još jednu nesreću, nakon čega je stao i pustio putnike da izađu iz vozila. Iz Ubera su naveli da istražuju incident i da je vozačev pristup aplikaciji uklonjen dok traje istraga.

Video: Snimak prvog ubistva čoveka od strane robota

(Telegraf.rs/T.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    14. februar 2020 | 15:52

    Tu se vidi razlika izmedju profesionalca i kabadahije. Kamera je sve snimila i nema potrebe za jurnjavom.

  • Jq

    14. februar 2020 | 16:19

    Zbog ovog Uber je loš jer te voze amateri a ne profi taksista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA