Rover, Land Rover: Neverovatne filmske vratolomije kultnog terenca

Osim kultnih terenaca, u glavnim "automobilskim" ulogama novog filma o Džejmsu Bondu pojavljuju se i tri Aston Martina

  • 0
Land Rover Printscreen: YouTube/Land Rover

Novo izdanje legendarnog Land Roverovog Defendera jedna je od zvezda novog filma iz serijala o Džejmsu Bondu.

Za potrebe snimanja atraktivnih scena standardna vozila su dodatno dorađena, kako bi mogla da podnesu jurnjavu, skokove i agresivne vratolomije.

Nik Kolins, direktor kompanije Jaguar Land Rover zadužen za motorna vozila, kaže da je zahvaljujući zahtevima produkcije, razvija nova vrste testova za vozila:

"Razvili smo novi standard testiranja za Defender, jedinstven i najizazovniji od svih do sada. Snaga i izdržljivost vozila merene su kroz više različitih tekstova. Vozila nisu posebno modifikovana, osim instaliranja dodatnog rol kaveza."

Kolins je dodao i da su testovi pokazali da je Defender sposoban da izdrži sve napore koje je zahtevala produkcije 25. nastavka priče o agentu 007.

U filmu "No Time to Die" se, poslednjem sa Danijelom Krejgom u glavnoj ulozi, osim kultnih terenaca, u glavnim "automobilskim" ulogama se pojavljuju i tri Aston Martina, jedan klasični DB5, naoružan teškim mitraljezima, kao i novi modeli DBS Superleggera i Valhalla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA