≫ 

Pas jurio auto-putem 170 na sat, policija mu izbušila gume da bi ga zaustavila, gazda iza rešetaka

Potera je započeta u Lejkvudu, južno od Sijetla, pošto je beli auto dva puta udario u dva različita automobila i oba puta, na poziv policije, odbio da se zaustavi

  • 3
Pas, automobil, ljubimac Image by Pexels from Pixabay

Kada je policijska patrola u američkoj državi Vašington započela poteru za jednim automobilom zbog opasne vožnje, policajci su ostali potpuno zapanjeni kada su na vozačevom sedištu, za volanom automobila, ugledali pitbula, čiji je vlasnik sedeo na suvozačkom sedištu pored.

Potera je započeta u Lejkvudu, južno od Sijetla, pošto je beli auto dva puta udario u dva različita automobila i oba puta, na poziv policije, odbio da se zaustavi.

Usledila je jurnjava pri brzini od oko 170 kilometara na sat, a kada je jedno od policijskih vozila pokušalo da ga presretne, policajci su na vozačkom sedištu ugledali psa, dok je osumnjičeni upravljao volanom, piše CNN.

Pokušavajući da pobegne od policije, osumnjičeni je izleteo na pešačku i biciklističku stazu pored puta, na kojima prvim čudom nije bilo nikoga. Zatim je potera nastavljena auto-putem.

Policija je konačno uspela da zaustavi automobil, bušenjem guma pomoću šiljaka. Vlasnik psa i automobila je, prilikom hapšenja objasnio policiji da je "svog psa hteo da nauči da vozi auto".

- Volela bih da mogu da vam kaže da sam ovo izmislila. Policajac sam 12 godina i nikada nisam videla ni čula tako nešto, rekla je policajka koja je učestvovala u poteri Heder Ekstmen za CNN.

Video: Automobil se vrteo u krug na parkingu, policija zaustavila psa za volanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA