Kako izgleda kultni Need For Speed kada sa ekrana "siđe" na ulice Sankt Peterburga?

Imajući u vidu napredak kompjuterske grafike, možda će neki od budućih nastavaka dugovečne gejming franšize izgledati upravo ovako

  • 0
BMW M3 NFS Printscreen: YouTube/Владислав Чекунов

BMW M3 GTR, model sa fabričkom oznakom serije E46, koji se proizvodio izmeđi 1997. i 2006. godine, bio zvezda nekoliko nastavaka Need For Speed video igara.

I baš kao u igrama, jedan takav M3 u stvarnosti izašao na crtu kultnim uličnim trkačima, među kojima su se našli Toyota Supra i Porsche Cayman, a zatim i Golf GTI, Ford Mustang GT i Mitsubishi Lancer Evolution VIII.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

Pod imenom "Need For Speed in Real Life", na YouTube kanalu Rusa Vladislava Čekunov nalaze se tri veoma gledana videa, u kojima je atmosfera jedne od najpozantijih igara u potpunosti prenesena u stvarni svet. I dok su prva dva dela u fokusu imala japanske automobile, ovaj poslednji glavnu ulogu dodelio kultnoj "em-trojci" i ulicama Sankt Peterburga.

Imajući u vidu napredak kompjuterske grafike, možda će neki od budućih nastavaka dugovečne gejming franšize izgledati upravo ovako.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA