≫ 

Autom se u vreme korone ulazi čak i u striptiz klub

Nastupi igračica se gledaju iz kola, u kojima vas poslužuju hranom i pićem, a prvih 50 mušterija dobijaju i besplatnu rolnu toalet papira

  • 1
Striptiz klub, auto Printscreen: YouTube/The Oregonian

Jedan striptiz klub iz američke držve Oregon omogućio je svojim gostima da uživaju u njegovoj ponudi, i to uz puno poštovanje pravila održavanje socijalne distance.

Da, u uslovima epidemija korona virusa ne bi obustavljao rad i ostavio svoje mušterije bez omiljene zabave, striptiz klub Lucky Devil Lounge je podigao veliki šator u koji je smestio kompletnu svoju ponudu.

Mušterije polako voze kroz šator u kome su postavljeni podijumi i šipke oko koji igraju stiptizete.

- Parkirate se u šatoru i odgledate nekoliko tačaka naših go go igračica, onda vas poslužimo hranom i pićem, posle čega možete da produžite dalje - kaže vlasnik kluba Šon Bolden, koji isitče da prvih 50 mušterija dobijaju i besplatnu rolnu toalet papira.

U klubu se poštuju sve mere zaštite od korona virusa, pa tako igračice nose rukavice i zaštitne maske, dok je mušterijama zabranjeno da napuštaju svoje automobile.

Kako sve to izgleda, pogledajte u videu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beja

    6. maj 2020 | 23:40

    pa hocete posle za sinove da imamo postene zene epa nece moci sve dok placate da ih gledate sve masovnije ce da idu u tom nazovi ga poslu i ako to uopste i nije posao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA