Fali samo bazen: Ovo je luksuzna kuća iz snova koju možete da postavite gde god poželite

Uz ovu "superkuću na točkovima" ide i "garaža" za vaš novi Mercedes AMG GT ili Porsche 911...

  • 1

Kompanija Variomobil predstavila je novu "kuću na točkovima" - Perfect 1200 Platinum, koji naprosto ostavlja bez daha!

"Savršena kuća" izgrađena je na Mercedesovoj šasiji, odnosno na osnovi kamiona Mercedes-Benz Actros 2453. Pokreće je "standardni" šestocilindrični turbo-dizel motor od 10,7 litara zapremine, koji proizvodi 422 konjske snage. Za one kojima to nije dovoljno, u ponudi je i veći agregat od 12,8 litara sa 523 "konja".

Uz ovu "kuću na točkovima" ide i "garaža" u kojoj je parkiran Mercedes AMG GT ili neki drugi sportista slične veličine, kao što je Porsche 911, na primer.

A garaža je samo jedan dodatak koji Perfect 1200 Platinum čini zaista jedinstvenim. Vozilo dolazi sa do tri klizna izvlačeća dela, u zavisnosti od rasporeda, a najveći model ima čak i hodnik koji povezuje dnevni i spavaći deo. Hodnik se nadovezuje na tradicionalno kupatilo, koje ima i zatvoreni tuš.

"Kuća na točkovima" dovoljno je široka da dvoje ljudi mogu da hodaju jedno pored drugog. Proizvođač Vario nudi Perfect 1200 sa mnogim opcijama, koje uključuju mašinu za pranje/sušenje veša, rezervni generator, klima uređaj i solarno punjenje.

Kupci takođe mogu da biraju između nekoliko sistema za zabavu i dodatne opreme poput Bose zvučnog sistema ili Apple TV-a.

Cena od skoro milion i po evra za mnoge koji se odluče da kupe ovakvo vozilo, neće predstavljati problem, kao ni nov automobil za jedinstvenu garažu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alonso

    25. septembar 2020 | 00:08

    Očigledno je da ovo mogu da priušte samo milijarderi. Da li znate nekog milijardera koji će da se vozi u ovom čudu? Bez obzira na sve, izgleda ekstra.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA