≫ 

Ruski influenser spalio sportski "mercedes" od 170.000 evra

U plamenu je nestao jedan od najskupljih modela u AMG GT liniji, koga pokreće osmocilindrični turbobenzinac od 4 litara i 630 konjskih snaga...

  • 4
Rus spalio Mercedes Printscreen: YouTube/ЛИТВИН

Mihail Litvin ima samo 20 godina i važi za jednog od najuspešnijih ruskih influensera na TikToku. Ovaj momak, poreklom iz Kazahstana, toliko zarađuje da može da priušti neke veoma skupe "igračke", kakva je, na primer, jedan crni Mercedes-AMG GT 63 S.

Automobil koji se na nemačkom tržištu prodaje po ceni nešto nižoj  od 170.000 evra, jedan je od najskupljih modela u AMG GT liniji. Pokreće ga osmocilindrični turbobenzinski 4.0 motor, sa 630 konjskih snaga i maksimalnim obrtnim momentom od 900Nm.

Možete i sami da pretpostavite kakve su performanse jednog takvog "monstruma". Ova "mečka na steroidima" od 0 od 100km/h stiže za samo 3 sekunde, a u stanju je da razvije maksimalnih 315 kilometara na sat.

Zašto bi neko odlučio da zapali jednu ovakvu vrhunsku mašinu, to samo on zna, budući da nije dao nikakvo obrazloženje. Naravno, ljudi kao što je on, svašta su u stanju da urade zbog klikova i pregleda, mada na netu kruži priča i da se mladi Litvin iznervirao zbog čestih kvarova svoje "mečke", koje serviseri nisu mogli da otklone.

Ruski jutjuberi, izgleda baš vole da uništavaju skupe Mercedese, što i ne treba da čudi, budući da je Litvinovo "piromanisanje", za manje od dva dana, na YouTube-u, videlo skoro 8,5 milona ljudi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera Moler

    26. oktobar 2020 | 12:45

    Jaaaaadan meca! A ovaj razmaženi debil je mogao da ga proda, ako mu već nije trebao. Ali neee, to mora da se pokaže da je besno i bahato!

  • Sasa

    26. oktobar 2020 | 11:56

    Te influensere i takve slicne likove sto zaradjuju od tih pregleda treba zabraniti! Sto vecu glupost napravis, vise zaradis. Treba njega zaposliti u neku fabriku pa da vidim onda da li bi zapalio ista? Ne bi sigurno imao toliko love ali bi barem bio normalan.

  • ime

    26. oktobar 2020 | 13:42

    Eh kako bih ja to u vojsku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA