≫ 

Da li je moguće parkirati auto kada baš ništa ne vidiš kroz stakla?

Sve prozore je oblepio starim novinama i u potpunosti se oslonio na elektroniku...

  • 2
BMW 4 kupe Printscreen: YouTube/Cars.co.za

Današnji automobili su prepuni tehnoloških rešenja koja pomažu vozačima da se bolje snađu u saobraćaju i koja vožnju čine bezbednijom. Takvi automobili sasvim sigurno su novi modeli minhenskog BMW-a.

Zato je jedna vlasnik jednog kupea Serije 4 (model F32) odlučio da testira da li sistem asistencije pri parkiranju zasta toliko sposoban da vozaču može da pomogne da se uparkira čak kada se kroz prozore auta ne vidi - apsolutno ništa.

Zato je sve prozore svog automobila oblepio starim novinama i u potpunosti se oslonio na sistem od pet kamere, tri napred, dve pozadi, koji omogućava vozaču potpuni pregled kretanja automobila u odnosu na prostor u kom se nalazi i podlogu po kojoj se kreće.

U videu iznad pogledajte kako se ovaj "eksperiment" završio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srkimaja

    4. mart 2021 | 15:04

    Hahaha kakav naslov sa kamerama ga parkirao, tako je lakse parkirati nego golfa 2 😂😂😂😂😂😂

  • bb

    5. mart 2021 | 07:20

    Pa sa kamerom i senzorima na mom passatu mogu da ga vozim do mora u rikverc. Toliko su usavršili da i netreba još malo ni da gledam imate vizuelni i zvučni efekat tako da samo da je neko toliko glup da udari auto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA