Ovo je razlog zbog koga se za volan nikada ne seda sa očima "na pola koplja"!

Dva snimka u istom danu, jedan iz Moskve, drugi iz Mađarske, a uzrok nesreća isti - premor vozača

  • 1

Osam putnika je povređeno kada je gradski autobus udario banderu ulične rasvete u Moskvi. Prema izveštaju, posle nesreće, vozač je bio zaglavljen u kabini autobusa, i on je pretrpeo najteže povrede.

Pres služba moskovskog Sekretarijata za saobraćaja izvestila je da vozač (42) zaposlen već 19 godina, i da je tog jutra prošao rutinski svakodnevni pregled pre sedanja u vozilo. Prema svemu sudeći muškarac je zaspao za volanom.

Sličan incident desio se na autoputu u Mađarskoj. Kamera tamošnjeg preduzeća za puteve snimila je momenat kada je vozač zaspao i "zakucao" se u zaštitnu ogradu između traka

Video: Zaspao je za volanom i ubio nekog, a nije znao da ima bolest zbog koje nevini ljudi postaju ubice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pro driver

    16. april 2021 | 07:01

    Propisi su nepravedni prema vozačima autobusa jer ih izjednačavaju sa vozačima kamiona, a to nije isto. Vozač autobusa ne može da se parkira i da dremne kad hoće, ima red vožnje koji mora da poštuje, ima putnike koji ne mogu sačekati sa on odmori. Takođe poslodavac mu određuje kada će voziti, kada će biti slobodan, vozač se ne pita tu previše.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA