≫ 

Ovaj snimak pokazuje zašto bočno parkiranje za ogroman broj predstavlja pravu noćnu moru

Nakon frustracije neuspešnim pokušajima, a zatim i uspešnog parkirnja, usledio je dodatni šok koji je priredila žena koja je vozačici pomogla...

  • 6
bočno parkiranje Printscreen: YouTube/JAYF GRINDWAY

Bočno parkiranje često predstavlja pravu noćnu moru za vozače početnike, ali neretko i za one dosta iskusnije, pa vrlo često predstavlja jedan od glavnih uzroka frustracija za volanom.

Ova žena za volanom Volkswagena Jetta samo je još jedan od "mučenika" koji to iskusili. Vozeći niz ulicu, ugledala je slobodno parking mesto, ali u tom trenutku nije ni pomislila kolike će, naizgled savršeno parking mesto, muke da joj zada.

Pošto je nekoliko puta neuspešno pokušala da se parkira, u jednom trenutku je izašla iz auta da bi koracima izmerila dužinu parking mesta i uporedila je sa dužinom svojih kola. Iako se uverla da skoro pa idealno, ni u novom pokušaju nije uspela.

Posle dužeg maltretiranja, prišla joj je druga devojka odlučna da joj pomogle da se konačno uparkira. Navodila ju je pravilo sve dok nije uspela da na parking mesto uđe kako treba. Uspešno obavljeno parkiranje, devojke su proslavile iskrenim zagrljajem. A onda je "asistentkinja" sela u automobil iza tek parkiranog Volkswagena i odvezla se dalje, ostavivši mnogo više prostora za parkiranje i "unezvernu mučenicu" za voilanom...

A ukoliko ste i vi jedan od vozača koji je iskusio ovakvu situaciju, pročitajte kako da savladajte bočno parkiranje u 7 jednostavnih koraka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    21. april 2021 | 15:26

    Sto bi rekli mladi znao sam da je fake

  • Zak

    21. april 2021 | 17:04

    Mozda je namesteno ali hvala za video. Bice sala sutra na poslu sa kolegama i koleginicama. Ziveli.

  • Cika Velja

    21. april 2021 | 16:35

    Puno puta sam pomogao zenskinju da se uparkira...i na kraju rekao:Ekstra,kao profesionalac! Takvu zahvalnost sam retko dozivljavao,jer zene nisu losi vozaci,ali mislim da ih strah blokira?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA