≫ 

Najveći transfer u istoriji esporta! Niko i Hunter uskoro u istoj ekipi

Balkanski trio na okupu?

  • 1
Foto: ESL One

Na pomolu je najveći transfer u istoriji Counter Strike-a i esporta. Čuvena organizacije G2 će u narednom periodu pokušati da dovede jednog od najboljih CS:GO igrača na svetu, Nikolu ''Niko'' Kovača i tako da spoji rođake koji bi mogli da postanu jedna od najjačih ekipa na svetu.

Dve organizacije su već uveliko započele pregovore oko ovog transfera i nema sumnje da se radi o jednoj od najvećih cifri kada je u pitanju transfer jednog Counter Strike igrača. Još uvek nije potvrđeno koga bi mogao Niko da zameni u postavi, ali bi to najverovatnije bio Fransoa ”Amanek” Deloni.

G2 i Faze Clan se nalaze među najboljim ekipama na svetu, koje u poslednje vreme igraju ispod očekivane forme. Dok je G2 imao dobar period ove godine, Faze Clan je apsolutno van forme  već duži period. I jednima i drugima je neophodno osveženje, zbog čega G2 želi da dovede Nika i da ga tako spoji sa Nemanjom ''Nexa'' Isakovićem i Nemanjom ''Hunter'' Kovačem.

Nexa i Hunter su članovi francuske ekipe još od oktobra prošle godine. Ostvarili su nekoliko vrhunskih rezultata, ali su u poslednje vreme stagnirali. Ukoliko Niko dođe, ne samo da će postati jedna od najzanimljivijih ekipa na svetu, već će većinski deo postave činiti Balkanci. Zato je ovaj trasnfer za nas još zanimljviji nego za ostale fanove Counter Strike-a.

Foto: G2

Što se tiče samih organizacija, G2 bi dobio jednog od najboljih igrača na svetu, koji bi konačno mogao da bude rasterećen kapitenske ulogu koje je imao u Faze-u. Samim tim sam ubeđen da bi povratio onu svoju najbolju formi i da bi G2 mogao da postane jedna od najboljih ekipa na svetu. Sa druge strane, ovo bi mogao da bude veliki udarac za Faze Clan iz kojeg verovatno neće tako lako moći da se oporave gledajući koliko je Niko važan deo njihove ekipe.

Da li ste uzbuđeni oko ovog trasnfera?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA