GODSENT prodaje svoj sastav drugoj CS:GO organizaciji

Da li će švedska esport organizacija nastaviti takmičenje na CS:GO sceni?

  • 0
Foto: Valve/CS:GO

Dogovori o transferu sastava u drugu organizaciju, a možda i drugu gejming scenu, su navodno već u toku. GODSENT se priključio CS:GO takmičenju novembra prošle godine posle godinu dana pauze, a šveđani su tom prilikom potpisali ceo tadašnji SMASH tim. Organizacija nije pravila nikakve velike izmene do danas. Jedina izmena se desila maja ove godine kada su se oprostili od Mikajla ''Maikelele'' Bila a kao zamenu su doveli Asgera ''farlig'' Jensena.

I pored ovih izmena, GODSENT se mučio da zabeleži dobre rezultate u takmičenjima. Tim je solidno otvorio novo poglavlje osvojivši petu poziciju na evropskom turniru cs_summit 6 koji je bio druga regionalna prilika za timove da osvoje RMR (Regional Major Ranking) poene. Posle letnjeg odmora GODSENT se našao na dnu dvanaeste sezone evropske ESL Pro Lige i nije uspeo da se kvalifikuje na Flashpoint 2 turnir. Tim je od tad, srećom, ostvario blagi napredak i trenutno su na šestoj poziciji u evropskoj regiji.

GODSENT nema nikakvo partnerstvo sa nijednom od dve velike CS:GO lige - ESL Pro i Flashpoint - i učestvovao je samo u dvanaestoj sezoni EPL-a jer su igrači stekli dovoljno bodova na ESL globalnoj rang listi. Transfer igrača u drugu organizaciju bi trebao da se desi narednih nedelja, a šta budućnost donosi ovim švedskim igračima i da li će nastaviti uopšte da se takmiče na CS:GO sceni ostaje nam da vidimo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA