Gen.G želi da popuni svoj CS:GO sastav dovođenjem Liazz-a

Ekipa je spala na tri igrača i svim silama žele da pojačaju tim novim igračima.

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Gen.G je bacio oko na jednog od puškaša 100 Thieves tima, Džeja '' Liazz'' Tregiligasa. Ako tim potpiše australijanca popuniće jedno od dva prazna mesta u svom CS:GO sastavu, pošto su ekipu napustili Demijan ''daps'' Stil i Sam ''som'' O. Igrači su, početkom ovog meseca, odlučili da karijeru nastave u Valorantu.

Liazz je prvi put zaigrao za 100 Thieves još 2018 dok je predstavljao tim Renegades. Australijanac i posada Renegades tima su potpisali ugovor sa Nejdšotovom organizacijom oktobra 2019 i takmičili se jednu celu godinu pod zastavom 100 Thieves-a, sve dok organizacija nije odlučila da napusti CS:GO scenu po drugi put.

Australijski sastav je odigrao poslednji meč za lopove na IEM New York North America velikom finalu prošlog vikenda gde ih je pobedio tim Furije. Liazz će postati treći igrač tog tima koji je ponašao novi dom jer je Joakim ''jkaem'' Majerbostad već potpisao za novreški tim Apeks a australijska zvezda Džastin ''jks'' Sevidž će izgleda doći u ekipu Complexity na vreme za Blast Premier Fall Series.

Gen.G je stupio na CS:GO scenu 2019 a tim je ove godine osvojio DreamHack Open Anaheim i ESL One: Road to Rio Noorth America ali se i dalje muči sa jačim sastavima iz njihovog regiona kao što su, Evil Geniuses, FURIA i Team Liquid.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA