Pred nama je polufinale CS:GO CEE Šampionata!

Srpska ekipa Level UP je dogurala do četvrtfinala.

  • 0
counter-strike-csgo-2 Foto: Valve/Counter Strike:Global Offensive

Sledeća dva dana će sve odlučiti. U petak, 30. oktobra će se održati polufinale takmičenja u ovoj uzbudljivoj video igri. Oba meča možete pratiti na zvaničnom Klan RUR YouTube kanalu.

cee-plejof1 Screenshot: CEE

Posle višenedeljnih grupa i napetih plejof mečeva spali smo na samo 4 ekipe. Polufinalni plasman su ostvarili Česi SINNERS Esports, Hrvati GamerS1337, Litvanci Grazhtas i Rumuni Game Agents. Pobednici će se plasirati u veliko finale, dok će poražene ekipe ući u okršaj za treće mesto. Ovako izgleda raspored mečeva:

  • 17:00 - GamerS1337 i SINNERS Esports
  • 20:00 - GameAgents i Grazhtas

Pobednici polufinalnih okršaja će se susresti u jednom poslednjem duelu u subotu, 31. oktobra, kada će se održati veliko finale CS:GO CEE Šampionata.

Na ovom turniru su se takmičile i srpske ekipe Level UP i COLDWATER. Level UP je došao do četvrtfinala, dok je COLDWATER takmičenje završio u grupama, sa rezultatom 1:2.

Sve ekipe koje su se plasirale u polufinale su osigurale novčanu nagradu od 1000 dolara. Ovako izgleda kompletna raspodela nagradnog fonda:

  1. mesto – 7.500 $
  2. mesto – 4.000 $
  3. mesto – 2.500 $
  4. mesto – 1.000 $

Koja ekipa je najbolja? Ko će proći u finale?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA