Team Vitality preokrenuo finale protiv Na'Vi-a na Intel Extreme Masters XV - Beijing turniru

Vitality je osvojio evropsku verziju turnira Intel Extreme Masters XV - Beijing Online pobedom u uzbudljivom finalu.

  • 0

Foto: Valve/CS:GO

Činilo se da će Na'Vi ovaj vikend pregaziti svu konkurenciju do finala evropske regije Intel Extreme Masters XV - Beijing Online turnira, međutim niko nije pitao Team Vitality za mišljenje. Na'Vi je u plejofu uspeo da izbaci jedan od najboljih timova sa CSGO scene Astralis, a potom su pobedili i novi sastav G2 Esports pojačan Nikolom ''NiKo'' Kovačem. Sa druge strane ekipa Team Vitality imala je malo lakši put do finala. Oni su na svom putu savladali Heroic a potom Complexity, i sve je bilo spremno za finalni vikend obračun.

Finale je otvoreno na mapi nuke, a činilo se da Na'Vi planira da nastavi sa dobrim partijama i protiv Team Vitality.

 

Prvu mapu rusko/ukrainski sastav je dominatno završio rezultatom 16-5, a sledeća na redu je bila mapa Dust 2, na kojoj se činilo da tim je tim skoro nezaustavljiv iako ih je Vitality naterao da se znoje u nekoliko situacija.

 

Na'Vi je bio na korak do pobede i samo im je trebala pobeda na Overpas mapi da bi osvojili turnir, međutim Vitality je od samog početka treće mape diktirao tempo.

 

Overpas je završen sa 16-6 za Team Vitality, a momentum je počeo da se okreće u korist francuskog sastava jer su uspeli da dobiju i Inferno sa 16-9 rezultatom. Tako su timovi stigli do izjednačenja u mečevima, 2-2, a novi šampion evrope biće krunisan nakon Miraž mape. Već u prvoj rundi ZywOo iz Team Vitality-a, je poslao Na'Vi-ju poruku.

 

Nakon pet finala, ekipa Team Vitality konačno je uspela da osvoji turnir. Francuzi su zaradili $60,000 i obezbedili plasman na Intel Extreme Masters Season XV - Global Challenge turnir koji treba da počne 15. decembra, a na kome će učestvovati najboljih osam ekipa iz Severne Amerike i Evrope. Definitivno preporučujemo da pogledate zanimljivo finale ako ste propustili da ga ispratite uživo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA