Formirana nova srpska CS:GO petorka – 4Glory Esports

Da li je vreme da se ponovo jedna srpska petorka probije na svetskoj CS:GO sceni?

  • 10

Iako smo pre par dana saopštili kako je jedna domaća CS:GO petorka nažalost ostala bez organizacije, druga je uspela da pronađe novu. 4Glory Esports je predstavio novu petorku, koja je mnogima najbolje poznata pod imenom Shock Bomb.

Prvi korak 4Glory-a je bio pojavljivanje na CS:GO sceni i to sa postavom koja je dobro poznata svima koji prate regionalna takmičenja. Radi se o momcima koji su poslednjih par meseci nastupali pod imenom Shoch Bomb. Iako negde u inostranstvu bi im možda bilo mnogo lakše da pronađu angažovanje, ovde esport nije još uvek toliko razvijen, pa su oni morali postepeno da napreduju, dok konačno nisu postigli željeni cilj. Sledeći cilj da je krenu da se takmiče i na internacionalnom nivou, gde bi preko kvalifikacionih turnira mogli da obezbede učešće i na nekim većim takmičenjima.

Za ove ekipu nastupaju neki dobro poznati momci na regionalnoj CS:GO sceni, kao što su Luka ”c0llins” Živanović, koji je najpoznatiji po svom periodu u ekipi Bluejays. Zajedni sa njima igraće i Ivan “pTKKK” Popov, Dejan “Katalic” Koprivica, Vladan “Kind0” Mandić i Nikola “Dragon” Bošković.

”Dugo smo bili bez organizacije, ali smo konačno uspeli da pronađemo jednu i to najbolju – 4Glory Esports. Veoma uzbudljivo vreme je pred nama i hoćemo da pokažemo ljudima šta znamo. Presrećan sam, pošto sam mnogo radio da bi dogurao do ovde”, izjavio je Collins.

Srećno momci, nadamo se da ćete imati puno uspeha!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dzoni90

    28. novembar 2020 | 22:17

    Od kad su igranje igrica proglasili za sport, svanulo je ovima koji su bili na postedi sa devojcicama dok su ostali radili fizicko. Valjda sport podrazumeva fizicku aktivnost, neku vestinu i znanje...

  • Lingur

    27. novembar 2020 | 23:21

    Hvali im samo Biza sa cigarom.

  • moki

    29. novembar 2020 | 17:37

    Napred Nikola... Sve ih pocepaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA