≫ 

Fnatic Krimz dobio neočekivanu VAC zabranu

Švedski veteran je danas dobio iznenađujuću poruku na svom Steam profilu.

  • 0
Foto: Valve/CSGO

Lars Fredi ''Krimz'' Johanson je iz čista mira dobio VAC ban a igrač je na tviteru zamolio za pomoć i brzo rešavanje čudne situacije. Profesionalni igrač Fnatic-a je video poruku na svom profilu da je prošlo 0 dana od kada je zadnji put dobio zabranu i shvatio da je kazna stigla u zadnja 24h. Valve se za sada nije izjasnio.

Iako su ovi ''banovi'' namenjeni ljudima za koje se sumnja da su varali u toku igre i ranijih godina se dešavalo da igrači iz vedra neba dobiju opomenu. Valve je uglavnom ispravljao greške, pogotovo kada je razlog bio totalno nepoznat.

Šveđanin je čuven po svojoj lojalnosti i konzistentnosti pa je ova vest iznenadila mnoge iz zajednice. Većina veruje da je ovo samo kompjuterska greška i uglavnom su vest dočekali optimistično.

Trener tima je potvrdio da igrač nije koristio nikakve sumnjive programe i tome su svedočile i kolege iz tima. Živi primer da se ovakve stvari dešavaju i profesionalnim igračima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA