≫ 

Profesionalna gejmerka predstavila kolekciju odeće

Stefani je petostruka svetska CS:GO šampionka.

  • 2
cs-go-rosewater-stefani-2 Stefani Harvi; Foto: instagram/missharvey

Bivša profesionalna Counter Strike gejmerka Stefani ''missharvey'' Harvi, koja je prošle godine završila svoju karijeru na esports sceni, je osnovala novi brend odeće u saradnju sa američkom kompanijom Represent. Ime kolekcije je ''Rose Water''.

Rose Water je uniseks kolekcija koja donosi jedinstveno dizajnirane majice, maske, dukserice i jakne. Artikli se kreću od small do XL veličina, a isporuka svih porudžbina počinje 18. decembra. Stefani je izjavila da je sa ovom kolekcijom želela da spoji esports kulturu, popularnu modu i umetnost.

Stefani je jedna od najuspešnijih Counter Strike žena esportista u istoriji scene. Čak pet puta je osvojila titulu svetske šampionke, pobedivši na ženskom Counter Strike turniru Electronic Sports World Cup (ESWC) 2007., 2010., 2011., 2012 i 2015. godine, i to sa tri različite ekipe - SK Ladies, UBINITED, i CLG Red. Svoju profesionalnu CS:GO karijeru je završila 2019. godine.

Iako se penzionisala, Stefani radi za esports organizaciju Counter Logic Gaming, za koju se takmičila oko 4 godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kom

    3. decembar 2020 | 10:17

    Profesionalni nindža, pokazuje kolekciju šurikena sa pekmezom od šljiva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA