Autimatic, Flusha i suNny žele da formiraju novi tim

Trio profesionalaca se nada da će se udružiti pod novom organizacijom.

  • 1
Foto: Valve/CS:GO

Prema izveštajima, iskusni igrači su razgovarali sa nekoliko organizacija sa željom da naprave novi sastav čije jezgro će činiti upravo ova tri igrača. Sva trojca su trenutno pod ugovorom u tri različite organizacije, Gen.G, ENCE i Fnatic, ali su odlučili da traže novi dom.

Autimatic može slobodno da istražuje druge opcije kao i ostatak Gen.G tima, tako da ne iznenađuje što želi što pre da nađe tim i pripremi se za novu takmičarsku godinu. Okolnosti nisu ipak baš idealne u finskom kampu ekipe ENCE i to je dalo znak suNny-u da bi možda trebao da promeni sredinu. Igrač se već pominjao kao moguće pojačajanje GODSENT-a.

Flusha je igrao zajedno sa Autimatic-om u ekipi Cloud 9 tokom 2018 i 2019. godine, a nakon povratka u Fnatic, izgleda da će biti zamenjen Džekom ''Jackinho'' Strom Mattsonom. Da li će igrači naći novu organizaciju za koju će igrati i na kom nivou će se takmičiti? Verovatno ćemo uskoro saznati.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA