≫ 

Bivši igrači ekipe BOOM Esports potpisali za brazilski MiBR

MiBR je zvanično otkrio svoj novi Counter-Strike tim.

  • 0
Foto: MiBR

Turbulentna godina je iza nas, a ništa drugačija situacija nije pogodila ni najpoznatiju brazilsku CS:GO ekipu. Na jesen su se rastali sa veteranima kao što su Fer, Fallen i Taco, da bi samo par meseci kasnije raspustili još jedanu postavu nakon što organizacija nije uspela da ponudi dovoljno dobar ugovor.

To doduše nije sprečilo organizacija da krene u potragu za novom ekipom koja će ih predstavljati u novoj godini. Odlučili su se da otkupe četvorku koja je do skoro nastupala za BOOM Esports i koju čine: Gustavo “⁠yel⁠” Knitel, Rikardo “⁠boltz⁠” Pras, Marselo “⁠chelo⁠” Sespedes i Bruno “⁠shz⁠” Martineli.

MiBR je odlučio i da pruži šansu Danielu ''danoco'' Morgadu koji je dobro igrao u ekipe Bravo prošle sezone. Danoco će zauzeti ulogu Žoa ''felps'' Vaskonselosa koji se nije pridruižio svojim saigračima u MiBR. Definitivno pristojna postava ali videćemo da li mogu da se primaknu vrhu CS:GO scene kojoj su nekad pripadali.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA