≫ 

GeT_RiGhT zvanično napušta profesionalni Counter-Strike i postaje strimer ekipe Dignitas

Legenda profesionalnog Counter-Strike-a nastaviće karijeru kao strimer i kreator sadržaja u ekipi u kojoj je proveo svoju poslednju takmičarsku sezonu.

  • 0
Foto: @GeT_RiGhT

Kristofer ''GeT_RiGhT'' Alesund prelazi u ulogu strimera i kreatora sadžaja nakon više od 15 godina takmičenja. Legenda taktičke pucačine ostavlja iza sebe veoma uspešnu karijeru, a kroz godine smo mogli da ga gledamo dok dominira u 1.6 ali i u CS:GO profesionalnoj sceni. Šveđanin je po mišljenju mnogih jedan od najboljih igrača svih vremena, a dok se takmičio uspeo je da skupi blizu milion dolara u nagradama.

Iako je promenio ''profesiju'', igrač još kompletno ne isključuje šanse da se ponovo vrati takmičenjima. Za sada GeT_RiGhT će ostati u ekipi sa kojom je nastupao na poslednjim turnirima, Dignitas, i neće trenutno zatvoriti vrata budućim takmičenjima. Kao strimer, odlučio je da igra različite igre kao što je VALORANT, CSGO, Warzone, League of Legends i mnoge druge.

Svi obožavatelji ovog iskusnog CSGO lurkera ne moraju više da strepe o njegovoj odluci jer se Švežanin vratio gejmingu, samo sa novom ulogom. Redovno možete da pratite njegove stimove, a istovremeno će i predstavljati Dignitas na različitim događajima dok gradi svoj personalni brend.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA