Mousesports se rastaje sa Karriganom i ChrisJ-om

Jedan od najpoznatijih evropskih CS:GO sastava, Mousesports, je ovih dana krenuo u potragu za novim pojačanjima, a dva imena koja se pominju kao potencijalna pojačanja su Kristofer ”dexter” Nong i Frederik ”acoR” Gildstrand.

  • 0
Foto: Mousesports

Nedavno smo saznali da kapiten Mouza, Karrigan, nije siguran da li želi da produži ugovor, zbog čega je organizacija donela odluku da krene u potragu za novim kapitenom. Dexter već neko vreme odlično predvodi ekipu Renegades, koja je ranije nastupala pod imenom Greyhound. Iako nisu dugo nastupali na velikim takmičenjima, jedini razlog je što ih je pandemija Korona virusa sprečila da otputuju za Evropu, odakle bi mogli da igraju sa najboljim ekipama.

Za to vreme su uspostavili dominaciju u Australiji i Aziji, pošto su uspeli da osvoje svih 9 turnira na kojima su učestvovali. Samim tim, Mouz ovo vidi kao odličnu priliku da pruži Dexteru priliku da se dokaže na najvećoj sceni.

Što se tiče AcoR-a, ukoliko bi on potpisao za Mousesports, to bi značilo da će ekipu napustiti ChrisJ, koji je od odlaska Woxica preuzeo ulogu glavnog AWP igrača. Iskusni Holanđanin je dugogodišnji član ove organizacije, ali poslednjih godina nije u formi u kojoj je nekada bio, pre svega što je dugo imao ulogu support igrača. Ipak, cilj ove ekipe je da se bori za titule, a ovakva promena bi to mogla da im omogući. AcoR je bio glavni igrač Mad Lions-a i pokazao je da je fantastičan igrač sa snajperom, zbog čega mislim da je ovo okruženje u kojem bi mogao da zablista.

Ukoliko se ovi transferi ostvare, sastav Mouza bi činili:

  • Ropz
  • Frozen
  • Bymas
  • Acor
  • Dexter

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA