Cloud9 zvanično se rastao sa Ozgur ''woxic'' Ekerom

Turski igrač napušta tim nakon samo tri meseca.

  • 0
Foto: Cloud9

Generalni menadžer Cloud9 CS:GO tima, Henri ''HenryG'' Grir, pružio je određeni uvid u odluku ekipe da prekine saradnju sa turskim profesionalcem. On navodi da ova odluka može biti šok za mnoge obožavaoce, ali nastavljanje u ovom pravcu, ne bi bilo u najboljem interesu za sastav na duže staze. Odluka nije bila laka ali organizacija veruje da je ovo najbolje za kompletan tim.

Iako woxic definitivno poseduje sjajne veštine i eksplozivni potencijal svetske klase, ekipa se susrela sa komplikacijama koje ometaju čitavu esports scenu. Nepouzdan i visok ping zbog daljine, teškoće sa vremenskim zonama prilikom treninga su bili faktori koji su demotivisali woxic-a i tim.

Nakon samo 24 mape odigrane sa kompletnim sastavom, Cloud9 će morati da nađe novog igrača za organizaciju, a ako verujemo glasinama izgleda da je Erik ''Xeppaa'' Bah igrač koji će najverovatnije obući Cloud9 dres u narednom periodu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA